ΠΡΟΪΟΝΤΑ
EPAL 18000
EPAL E50

ΠΕΛΑΤΗΣ
O25 Architects

ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ
12 ΜΗΝΕΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ – ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ
2022

Στόχος της ανακαίνισης αυτής ήταν, η ριζική αναδιαμόρφωσή της ώστε να συμβαδίζει με τους κανόνες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, αλλά και η ελαχιστοποίηση του ενεργειακού της αποτυπώματος. Με σεβασμό στο τρίπτυχο της αισθητικής, της λειτουργικότητας και της διαχρονικότητας, η EPAL με τα κουφώματα της σειράς 18000 ULTRA K και E50, έθεσε τους ίδιους ακριβώς στόχους, και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει!

Η σειρά “EPAL 18000”, με μοναδική αισθητική, χρησιμοποιώντας διπλή θερμοδιακοπή, χαμηλώνει τον συντελεστή θερμομόνωσης έως Uw=0.78 W/m2K, ανάλογα με την επιλογή υαλοπινάκων που θα χρησιμοποιηθούν.

Αντίστοιχα, το “EPAL Ε50”, ένα θερμομονωτικό σύστημα συρόμενων κουφωμάτων, είναι ιδανικό για κατασκευές με μεγάλα ανοίγματα. Προσφέρει υψηλή αισθητική και υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης, έως 1.45 W/m2K.

Τέλος, για τη βαφή των κουφωμάτων χρησιμοποιήθηκε η πούδρα AMMOS 9005 Super Durable της εταιρίας ΝΕΟΚΕΜ, μια βαφή με μεγάλη αντοχή απέναντι στις κλιματολογικές συνθήκες και ιδανική για όλες τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές.