ΠΡΟΪΟΝΤΑ
EPAL 18000 Ultra K

ΠΕΛΑΤΗΣ
University of Wisconsin-Milwaukee

ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ
12 ΜΗΝΕΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ
2010

Κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου για την φοιτητική εστία Cambridge Commons στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ.

ο κλίμα στο Milwaukee των Η.Π.Α. μπορεί να χαρακτηριστεί ως υγρό ηπειρωτικό με αρκετές διακυμάνσεις στο επίπεδο της θερμοκρασίας των βροχοπτώσεων. Ο θερμότερος μήνας θεωρείται ο Ιούλιος και ψυχρότερος ο Ιανουάριος. Επιπρόσθετα, το επίπεδο και το είδος των βροχοπτώσεων ποικίλει σε όλη την διάρκεια του έτους κάτι τι οποίο αποδίδεται στην παρουσία της λίμνης Μίσιγκαν στην περιοχή. Ειδικότερα, χιονοπτώσεις παρατηρούνται από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου , με τον μέσο όρο των χιονοπτώσεων να κυμαίνεται στα 133 εκατοστά. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί πως η περίοδος ανεμοστρόβιλων ξεκινά τον Μάιο και τελειώνει τον Ιούνιο.

Στη συγκεκριμένη περιοχή η EPAL επιλέχθηκε από το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν για την κατασκευή και την εγκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου στην φοιτητική εστία Cambridge Commons του πανεπιστημίου. Η σειρά που επιλέχθηκε για να καλύπτει τις ανάγκες των φοιτητών και ταυτόχρονα να ανταποκρίνεται με υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας στις καιρικές συνθήκες είναι η σειρά EPAL 18000 Ultra K. Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης σειράς είναι:

  • Ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης με Uw = 0,87 W/m2K.
  • Ανώτερα επίπεδα ηχομόνωσης με Rw = 38 dB
  • Υψηλή αντίσταση σε μηχανικές καταπονήσεις κατά την χρήση και πολύ καλή λειτουργικότητα.
  • Σύγχρονη αισθητική με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και την υψηλή ποιότητα της ηλεκτροστατικής βαφής Classic Bronze D2000 της εταιρίας Akzo Nobel.
  • Κορυφαία επίπεδα υδατοστεγανότητας, αεροστεγανότητας και αεροδιαπερατότητας.
  • Απόλυτη αίσθηση ασφάλειας με την τοποθέτηση των κορυφαίων μηχανισμών Roto NT Designo, από την εταιρία ROTO Frank της Γερμανίας.