ΠΡΟΪΟΝΤΑ
EPAL E50

ΠΕΛΑΤΗΣ
Nikopolis Hotel

ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ
7 ΜΗΝΕΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ
2009

Κατασκευή και τοποθέτηση συρομένων κουφωμάτων αλουμινίου στο ξενοδοχείο “Nikopolis ” στην περιοχή αεροδρομίου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Nikopolis βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το κλίμα στην συγκεκριμένη περιοχή χαρακτηρίζεται ως μεσογειακό με αρκετά στοιχεία ηπειρωτικού στη πάροδο των καιρικών αλλαγών. Η μέση ετήσια θερμοκρασία στην Θεσσαλονίκη αγγίζει τους 16°C. Επιπρόσθετα, η χαμηλότερη μέση θερμοκρασία παρατηρείται τον μήνα Ιανουάριο και υπολογίζεται σε 5,5°C ενώ η υψηλότερη παρατηρείται τον Ιούλιο και αγγίζει τους 26,5°C. Ακόμα, το ύψος βροχής σε ετήσιο επίπεδο αγγίζει τα 400-500 mm. Όσον αφορά τις χιονοπτώσεις θεωρούνται αρκετά πιθανές από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, όμως όση ποσότητα χιονιού φτάνει στο έδαφος λιώνει μετά την πάροδο λίγων ωρών. Σχετικά, με τους ανέμους τον χειμώνα παρατηρούνται κυρίως βορειοδυτικοί και δυτικοί ενώ την άνοιξη κυρίως νοτιοδυτικοί. Μία παράμετρος που αξίζει να αναφερθεί σχετικά με το κλίμα της Θεσσαλονίκης είναι η υγρασία. Συγκεκριμένα, τα επίπεδα υγρασίας είναι υψηλά όλο το χρόνο ενισχύουν την αίσθηση της ζέστης την καλοκαιρινή περίοδο και την αίσθηση του κρύου την χειμερινή περίοδο.

Θέλοντας να προσφέρουμε το ανώτατο επίπεδο ποιότητας, εξυπηρέτησης και λειτουργικότητας στο ξενοδοχείο Nikopolis, η EPAL κατασκεύασε και τοποθέτησε συρόμενα κουφώματα αλουμινίου EPAL E50 χρησιμοποιώντας τεχνολογία χυτής θερμοδιακοπής ενσωματωμένη περιμετρικά στο προφίλ αλουμινίου και αποτρέπει την συμπίεση εσωτερικά του κουφώματος σε όλη την διάρκεια του χρόνου και ειδικότερα όταν παρατηρούνται ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.