ΠΡΟΪΟΝΤΑ
EPAL 18000

ΠΕΛΑΤΗΣ
Αρχοντικό Καλτεζιώτη

ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ
4 ΜΗΝΕΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ
2008

Κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου στο ξενοδοχείο Αρχοντικό Καλτεζιώτη στο χωριό Κάψια της Μαντινείας, στην ορεινή Αρκαδία.

Το ξενοδοχείο Αρχοντικό Καλτεζιώτη έχει κατασκευαστεί στο χωριό Κάψια της Μαντινείας, στην ορεινή Αρκαδία και βρίσκεται κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής. Θεωρείται ως η ψυχρότερη περιοχή στην Πελοπόννησο και το κλίμα της μπορεί να χαρακτηριστεί ως ηπειρωτικό. Συγκεκριμένα, ψυχρό το χειμώνα με ισχυρές χιονοπτώσεις και μεγάλο ύψος βροχής που συχνά ξεπερνά τα 1100 χιλιοστά το χρόνο. Ακόμα, κατά την χειμερινή περίοδο παρατηρούνται υψηλά επίπεδα υγρασίας και ισχυρή ένταση ανέμων, ενώ το κλίμα κατά τους μήνες του καλοκαιριού είναι δροσερό.

Για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων σε όλη την διάρκεια του χρόνου Η EPAL τοποθέτησε κουφώματα και πόρτες αλουμινίου EPAL 18000 με διπλά θερμομονωτικά τζάμια και ειδική χυτή θερμοδιακοπή, συνδυασμός που προσφέρει υψηλή υδατοστεγανότητα και αεροστεγανότητα καθώς και εξαιρετικά επίπεδα θερμομόνωσης. Τα κουφώματα μας δίνουν στο κτήριο μια σύγχρονη αισθητική διατηρώντας όμως την παραδοσιακή αίσθηση χάρη στην ηλεκτροστατική βαφή Ε720 που δίνει την αίσθηση του φυσικού χρώματος ξύλου.