ΠΡΟΪΟΝΤΑ
EPAL 18000
EPAL E50

ΠΕΛΑΤΗΣ
The Harland West Hollywood

ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ
12 ΜΗΝΕΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ
2018

Κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου για συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων στο δυτικό Hollywood.

To συγκρότημα διαμερισμάτων Harland είναι χτισμένο στο δυτικό Hollywood στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από άφθονη ηλιοφάνεια σε όλη την διάρκεια του έτους καθώς και σύντομους και άνετους χειμώνες. Κατά τη διάρκεια του έτους, η θερμοκρασία κυμαίνεται τυπικά από 16°C έως 32°C και σπάνια είναι κάτω από 9°C ή πάνω από 33°C. Το Hollywood αντιμετωπίζει ακραίες εποχιακές διακυμάνσεις στις μηνιαίες βροχοπτώσεις και στις ταχύτητες του ανέμου.

Για την κάλυψη τον αναγκών του έργου σε αισθητική και ομορφιά και την μέγιστη δυνατή ανταπόκριση απέναντι στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή , επιλέχθηκε η σειρά “EPAL 18000” για τα ανοιγόμενα και σταθερά παράθυρα καθώς και η σειρά “EPAL E50” για τα συρόμενα.

Επιπρόσθετα, για το βάψιμο των κουφωμάτων αλουμινίου χρησιμοποιήθηκε η βαφή Clasic Bronze D2525 της εταιρίας Akzo Nobel, η οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτική απέναντι στις κλιματολογικές συνθήκες και ταυτόχρονα πληρεί όλες τις περιβαλλοντολογικές προδιαγραφές.

Ο συνδυασμός αυτών τον δύο σειρών της EPAL με την μοντέρνα αρχιτεκτονική του κτηρίου δημιούργησε ένα αποτέλεσμά κορυφαίας ομορφιάς και αισθητικής που εξασφαλίζει:

  • Υψηλή αντίσταση σε μηχανικές καταπονήσεις κατά την χρήση και πολύ καλή λειτουργικότητα.
  • Εγγυημένη ασφάλεια και λειτουργικότητα χάρη στους μηχανισμούς ROTO NT και Hautau Atrium Comfort
  • Κορυφαία αισθητική με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υψηλή ποιότητας ηλεκτροστατικής βαφής.