ΠΡΟΪΟΝΤΑ
EPAL 18000 Ultra K

ΠΕΛΑΤΗΣ
Gayley & Lindbrook Apartments

ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ
12 ΜΗΝΕΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ
2015

Κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου για συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων στην καρδιά του Westwood Village του Los Angeles.

Το κλίμα του Λος Άντζελες θεωρείται υποτροπικό-μεσογειακό. Χαρακτηρίζεται από άφθονη ηλιοφάνεια σε όλη την διάρκεια του έτους. Ακόμα, η περιοχή του Λος Άντζελες παρουσιάζει καιρικά φαινόμενα μικροκλίματος, όπου παρατηρούνται μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας σε στενή φυσική εγγύτητα μεταξύ των καιρικών φαινομένων. Συγκεκριμένα, μπορεί να επικρατεί συννεφιά ή ομίχλη κατά τις πρωινές ώρες η οποία μετατρέπεται σε ηλιοφάνεια από νωρίς το απόγευμα. Τα σημεία δρόσου κατά την θερινή περίοδο κυμαίνονται από 13.6 °C τον Ιούνιο μέχρι 16.2 °C τον Αύγουστο. Ο μέσος όρος βροχοπτώσεων έχει υπολογιστεί σε 384.6 mm νερού το χρόνο ή 35 ημέρες ανά έτος και έχει την μορφή ξαφνικών καταιγίδων. Όσον αφορά τις χιονοπτώσεις, θεωρούνται εξαιρετικά σπάνιες στις πεδινές περιοχές , σε αντίθεση με τις ορεινές περιοχές όπου οι χιονοπτώσεις αποτελούν φυσιολογικό φαινόμενο κατά την χειμερινή περίοδο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών του κτιρίου και την μέγιστη δυνατή ανταπόκριση απέναντι στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή , επιλέχθηκε η σειρά  EPAL 18000 Ultra K της EPAL. Επιπρόσθετα, για το βάψιμο των κουφωμάτων αλουμινίου χρησιμοποιήθηκε η βαφή Medium Bronze D2000 της εταιρίας Akzo Nobel, η οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτική απέναντι στις κλιματολογικές συνθήκες και ταυτόχρονα πληρεί τις ανώτερες περιβαλλοντολογικές προδιαγραφές. Η σειρά EPAL 18000 Ultra K προσφέρει:

  • Υψηλή αντίσταση σε μηχανικές καταπονήσεις κατά την χρήση και πολύ καλή λειτουργικότητα.
  • Οι μηχανισμοί ασφαλείας που τοποθετούνται στα κουφώματα αλουμινίου είναι οι ROTO NT της ROTO Frank Γερμανίας, του ηγέτη στους μηχανισμούς κουφωμάτων.
  • Κορυφαία αισθητική με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υψηλή ποιότητα ηλεκτροστατικής βαφής.
  • Διαθέτει 3 λάστιχα περιμετρικά κατασκευασμένα από TPE για τέλεια στεγάνωση.
  • Κατασκευάζονται και τοποθετούνται με ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής και τοποθέτησης οι οποίες διασφαλίζουν την σταθερή και υψηλή ποιότητα.