Βρίσκεσαι στον κλάδο των κουφωμάτων και
ασχολείσαι με τα κουφώματα αλουμινίου;

Ψάχνεις συνεργάτη που να προσφέρει ένα πακέτο συνεργασίας που να περιέχει: καινοτόμα προϊόντα, αποκλειστικότητα συνεργασιών, πρόγραμμα πιστοποίησης συνεργατών και να σε υποστηρίζει σε επίπεδο Marketing και προώθησης πωλήσεων; Tότε η συνεργασία μαζί μας ίσως είναι η ιδανική για εσάς. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις περισσότερα για εμάς, τις καινοτομίες μας και τα χαρακτηριστικά που διέπουν τις συνεργασίες μας.

Μοναδικά Προϊόντα και Καινοτομίες
Frameless Windows:

EPAL σημαίνει καινοτομία στον κλάδο των κουφωμάτων αλουμινίου. Καινοτομίες και προϊόντα που πριν λίγα χρόνια φάνταζαν αδύνατα για τα Ελληνικά δεδομένα, σήμερα είναι καθημερινότητα για την παραγωγική διαδικασία της EPAL. Αποφασίσαμε λοιπόν να επενδύσουμε στην δημιουργία της μεγαλύτερης παραγωγής Frameless Windows στα Βαλκάνια.

Μια παραγωγή που θα μας δώσει την δυνατότητα να κοιτάξουμε στα μάτια κολοσσούς του εξωτερικού που εξειδικεύονται στον τομέα αυτό. Mε την παραγωγή αυτή μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την καινοτομία των Frameless Windows και τη δυνατότητα να πρωτοστατούν στο χώρο με το προϊόν αυτό.

10years

Ακόμα η φιλοσοφία μας να προσφέρουμε 10 έτη
εγγύηση στο προϊόν και όχι στο προφίλ
αλουμινίου, είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό
που θα λατρέψουν οι πελάτες σας.

Πιστοποίηση Συνεργατών

Επειδή πιστεύουμε πως οι συνεργασίες μας έχουν ως βάση ένα κοινό όραμα και κοινές αξίες, προσφέρουμε σε όλους τους συνεργάτες μας:

Πιστοποίηση Συνεργασίας, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τη συνεργασία μαζί μας, στο πλάνο επικοινωνίας τους.

Πρόγραμμα Κατάρτισης
Συνεργατών

Στην EPAL Θέλουμε να προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες και προνόμια που έχουμε στην διάθεση μας. Αυτός ήταν ο βασικός παράγοντας που μας ώθησε να δημιουργήσουμε το Πρόγραμμα κατάρτισης Συνεργατών.

Μέσω της εκπαίδευσης που παρέχουμε στους συνεργάτες μας, καταφέρνουμε μαζί να έχουμε ένα σταθερό και πάντα άρτιο αποτέλεσμα που παραλαμβάνει ο τελικός καταναλωτής.

Υποστήριξη σε επίπεδο Μάρκετινγκ
και προώθησης πωλήσεων

Θεωρήσαμε όμως πως η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την πιστοποίηση συνεργασίας ως μέσο επικοινωνίας, δεν είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για τους συνεργάτες μας σε επίπεδο επικοινωνίας και αποφασίσαμε να προσφέρουμε συνεχής υποστήριξη σε επίπεδο Μάρκετινγκ καθώς και στο κομμάτι προώθησης πωλήσεων.

epal-point

Αποκλειστικότητα Περιοχής

30 χρόνια στον κλάδο των κουφωμάτων, μας έχουν διδάξει πως οι καλές συνεργασίες χτίζονται και πετυχαίνουν όταν υπάρχει εμπιστοσύνη και κοινό όραμα μεταξύ των συνεργατών. Για τους λόγους αυτούς προσφέρουμε δυνατότητα για αποκλειστικές συνεργασίες. Αυτό σημαίνει πως τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε μπορούν να είναι στην αποκλειστική διάθεση του συνεργάτη μας για την περιοχή του Νομού.

Θέλεις να γίνεις συνεργάτης με την EPAL;

 Συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.