Τα παράθυρα μας ξεχωρίζουν από άλλα τυπικά προϊόντα του εμπορίου χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις τους στους τομείς τις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Χάρη στο καινοτόμο σύστημα διπλής θερμοδιακοπής, έναν συνδυασμός χυτής και θερμοδιακοπής πολυαμιδίου, τα παράθυρα και οι πόρτες μας μπορούν να φτάσουν πολύ χαμηλούς συντελεστές θερμομόνωσης.

Με ενεργειακούς υαλοπίνακες εισαγόμενοι από κορυφαίους κατασκευαστές τζαμιού και τις ειδικές διαδικασίες σφράγισης που χρησιμοποιούμε
τα παράθυρα μας θωρακίζουν τους εσωτερικούς χώρους από τις εξωτερικές θερμοκρασίες και τον θόρυβο.

EPAL

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Στην EPAL γνωρίζουμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό, για αυτό τον λόγο έχουμε αναπτύξει τρόπους δημιουργίας και κατασκευής προσαρμοσμένων παραθύρων κατάλληλων για να καλύψουν τις απαιτήσεις του κάθε σπιτιού.

Η επιχείρηση μας βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον πελάτη για να τον συμβουλέψει και να τον καθοδηγήσει στην επιλογή του κατάλληλης λύσης που θα καλύψουν τις ανάγκες του.

Roto Safe E | Eneo CC

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Οι πόρτες και τα παράθυρα της EPAL κατασκευάζονται με μηχανισμούς κλειδώματος πολλαπλών σημείων που σε συνδυασμό με τις κλειδαριές τελευταίες τεχνολογίας, που μπορεί να συμπεριλαμβάνουν δαχτυλικά αποτυπώματα η λειτουργίες smart, προσφέρουν την μέγιστη προστασία από διαρρήξεις.

Χάρη στη υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα του μηχανισμού των παράθυρων μας, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την ομαλή λειτουργία τους για πολλά χρόνια.

EPAL Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου

ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η εμπειρία μας στο σχεδιασμό και κατασκευή παράθυρων, μας έχει δώσει τα εφόδια να αναπτύξουμε σειρές μοναδικής αισθητικής.

Τα παράθυρα μας έχουν μειωμένο τον ορατό όγκο αλουμινίου ώστε να μην περιορίζεται η θέα από το εσωτερικό του σπιτιού, οι έξυπνοι μηχανισμοί τους επιτρέπουν εύκολη και ομαλή κίνηση χωρίς κόπο.

Η μεγάλη ποικιλία ηλεκτροστατικών βαφών που διαθέτουμε δίνουν την δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει το χρώμα που επιθυμεί για τα παράθυρα του.