Στην EPAL στόχος μας είναι η δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων άριστης ποιότητας για τις ανάγκες σας.
Για να το πετύχουμε αυτό δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

ΥΨΗΛΑ STANDARDS ΜΟΝΩΣΗΣ & DESIGN

Οι σειρές μας, από την πρώτη στιγμή του σχεδιασμού τους μέχρι την τελειοποίηση τους υποβάλλονται σε συνεχές μελέτες και ελέγχους ώστε να μπορούν να φτάσουν τα υψηλά στάνταρ μόνωσης και design που έχουμε θέσει για τα προϊόντα μας.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι πάντα οι κορυφαίες στον τομέα τους και επιλέγονται μετά από μια σειρά δοκίμων και μελετών πρώτου χρησιμοποιηθούν στο τελικό προϊόν.

Οι σειρές των προφίλ μας, κάθε μια μοναδική σε επιδόσεις και σχεδιασμό, είναι ικανές να καλύψουν όλες ανάγκες που μπορεί να έχει ένα σπίτι και υποστηριζόμενες από τους υαλοπίνακες μας προσφέρουν πολύ υψηλή θερμομόνωση, ηχομόνωση, αλλά και προστασία από απόπειρες διάρρηξης.

ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Στην εταιρία μας αναγνωρίζουμε την μοναδικότητα κάθε έργου. Για το λόγο αυτό σας παρέχουμε μια μεγάλη λίστα επιλογών που σας βοηθούν να προσαρμόσετε το τελικό προϊόν στις απαιτήσεις σας.

Η μεγάλη ποικιλία ηλεκτροστατικών βαφών που διαθέτουμε, συμπεριλαμβανομένων χρωμάτων τύπου Ral και χρώματος ξύλου, προσφέρει χρωματικές επιλογές για όλες τις προτιμήσεις σας. Τα παράθυρα μας συνοδεύονται από συστήματα σκίασης, όπως ρολά και παντζούρια, αλλά και σίτες διαφορετικών κατηγοριών για να μπορέσουν να σας προσφέρουν την άνεση και ευκολία που επιθυμείτε.

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

Γνωρίζοντας ότι η επιλογή του κατάλληλου παραθύρου είναι δύσκολη, είμαστε έτοιμοι να σας διαθέσουμε την τεχνογνωσία μας για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε τις ανάγκες σας και να επιλέξετε το καλύτερο προϊόν για τις απαιτήσεις του σπιτιού σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας, από την μέτρηση των διαστάσεων μέχρι και την εγκατάσταση των προϊόντων μας, για να σας προσφέρουμε την σιγουριά και την ασφάλεια που συνοδεύει όλα τα προϊόντα EPAL.